Navigation

Olej z Pestek Malin

 

Rubus Idaeus

Szybko się wchłania, jest lekki i nie pozostawia tłustego film. Posiada zapach lekko owocowy. W kosmetykach stosowany jako emolient, środek nawilżający, wzmacniający lipidową barierę w naskórku - chroniący przed utratą wody. Jest silnym antyoksydantem oraz pełni funkcje naturalnego filtra przeciwsłonecznego.

Oleje i Masła Roślinne

Do wytwarzania naszych produktów używamy najwyższej jakości tłoczonych na zimno nierafinowanych olejów i maseł z nasion, orzechów i innych części roślin. Nasze kremy wzbogacamy olejami dodawanymi na zimno, tak aby nie utraciły one swoich cennych leczniczych właściwości.

powrót


scroll up
Obsługa klienta
Latoille 5
Renata Ambasz
al. Słowackiego 28/9
30 - 007 Kraków, Polska renata.ambasz@latoille5.eu
Tel. +48 793035636
www.latoille5.eu
Twitter Google+ Facebook
Fenster schließen
Olej z Pestek Malin